FacebookTwitterLinkedInWebsites for Photographers

Werkwijze

Voorafgaand aan een fotosessie vindt er een gesprek plaats voor het plannen van een afspraak. Dit gebeurt meestal telefonisch.

In dit gesprek bespreken we uw wensen en de diverse mogelijkheden die ik u kan bieden. De diverse stijlen van fotograferen komen aan bod evenals de diverse pakketten waaruit u kunt kiezen. Het is van belang de keuze voor de stijl van fotograferen helder te hebben, de kleding dient hier namelijk op afgestemd te worden. Alleen zo is het mogelijk om tot het mooiste resultaat te komen.

Op de geplande datum volgt de fotosessie waarbij in een ontspannen sfeer de foto's gemaakt zullen worden. Er is dan ook gelegenheid om de diverse mogelijkheden in afdrukmaterialen en lijsten te bekijken.

Binnen een week na de fotosessie worden 12 individueel bewerkte foto's in een privé-galerie op de website geplaatst. U kunt in alle rust zelf kijken welke foto's u het meest aanspreken. Vervolgens maakt u de keuze welke foto's en welk pakket u wilt afnemen. Als u een keuze heeft gemaakt worden de foto's afgedrukt en ingelijst of in een album geplakt. Hierna wordt een afspraak gemaakt om de foto's af te halen.

Houd rekening met een doorlooptijd van ongeveer 4 weken, gerekend vanaf het moment van de fotosessie. Indien uw bestelling eerder gereed is hoort u dat natuurlijk zo snel mogelijk.